picture

Υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις δικές σας εκτυπώσεις!

Υπηρεσίες

pictureΕκτυπώσεις Εντύπων

Η amprint δραστηριοποιείται στον χώρο των εκτυπώσεων με δυνατότητα εκτύπωσης offset αλλά και ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ευελιξία στο κομμάτι της παραγωγής αλλά και του τελικού κόστους.
Επίσης με συνεργασίες με εκτυπωτικές μονάδες του εξωτερικού έχουμε καταφέρει να παράγουμε προϊόντα άριστης ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι μπορούμε να εκτυπώσουμε κάρτες, έντυπα, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες, κουπόνια, φακέλους, επιστολόχαρτα, διαφημιστικά τετράδια, μπλοκ, τιμολόγια, μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα προϊόντα σε οποιαδήποτε ποσότητα χρειάζεστε σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

pictureΨηφιακές Εκτυπώσεις

Η amprint, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να παράγει ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους με υψηλής ανάλυσης εκτύπωση σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Με εξοπλισμό που περιλαμβάνει plotters μέχρι 5 μέτρα μπορεί να παράγει κάθε είδους εκτύπωση, όσο απαιτητική ποιοτικά και αν είναι, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε μεγάλη ποικιλία υλικών και με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε λύση σε κάθε διαφημιστική ανάγκη σας.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

pictureΕιδικές Κατασκευές

Η amprint με την μακρόχρονη εμπειρία της και τον σύγχρονο εξοπλισμό της μπορεί να σας παρέχει την ιδανική λύση για οποιαδήποτε διαφημιστική κατασκευή και αν χρειάζεστε.
Μπορούμε να αναλάβουμε και να δημιουργήσουμε ειδικές κατασκευές από διάφορα υλικά με πολύ χαμηλό κόστος.
Ειδικές εργασίες, που στην Ελλάδα έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής, η amprint με τη συνεργασία της με εκτυπωτικές μονάδες του εξωτερικού μπορεί να σας τις παρέχει σε πολύ οικονομικές τιμές.

Folder, καρτολίνες, σταντ, κλασέρ, διαφημιστικοί δείκτες, χάραξη σε Plexiglas, Ειδικές Κατασκευές από Plexiglas, Ξύλο, Λαμαρίνα, Forex, Νοβοπάν Θαλάσσης, Επικόλληση σε KP Line ή KP Mount, Κονκάρδες, Μαγνήτες, Κοπή CNC ROUTER/LASER είναι λίγες από τις εργασίες που μπορούμε να αναλάβουμε.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

pictureΕπιγραφές - Ταμπέλες

Οι επιγραφές θεωρούνται από μια επιχείρηση η πιο δαπανηρή αλλά και συγχρόνως η πιο αποτελεσματική επένδυση για την προβολή της. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικών τύπων επιγραφές. Εμείς είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Όλες οι επιγραφές και οι ταμπέλες κατασκευάζονται από υλικά πιστοποιημένα δίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο αποτέλεσμα. Έχουμε τη δυνατότητα για κάποιες κατασκευές να συνεργαζόμαστε με εργοστάσια του εξωτερικού και έτσι να καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τιμές πάρα πολύ χαμηλές.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

 

pictureΔιαφημιστικά Δώρα - Διαφημιστικά Ρούχα

Και στα διαφημιστικά και επιχειρηματικά δώρα η amprint κάνει την διαφορά. Με μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων είναι σε θέση να σας προμηθεύσει μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα και οικονομικά επιχειρηματικά δώρα για την επιχείρηση σας όπως μπρελόκ, διαφημιστικά στυλό, διαφημιστικούς αναπτήρες, USB, μολυβοθήκες, τσάντες, πετσέτες, διαφημιστικά σπίρτα, ανοικτήρια, διαφημιστικά ημερολόγια, διαφημιστικές ατζέντες κλπ. Επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με μεγάλη ποικιλία από διαφημιστικά ρούχα, όπως μπλούζες, T-shirt, καπέλα, φόρμες, μπουφάν, ποδιές εργασίας κλπ. Τέλος αναλαμβάνουμε και την εκτύπωση αυτών των προϊόντων, είτε με μεταξοτυπία είτε με θερμομεταφορά, αλλά και με χάραξη όπου χρειάζεται εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή στο σύνολο της δουλειάς.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

pictureΔιανομές Εντύπων - Αφισοκολλήσεις

Η amprint είναι σε θέση να σας προσφέρει λύση και στη διανομή εντύπων, στις αφισοκολλήσεις, Direct Mail και γενικότερα σε ολοκληρωμένες προωθητικές ενέργειες που ταιριάζουν σε κάθε εταιρεία.

Η διανομή εντύπων γίνεται με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους διανομή εντύπων, όπως διανομή σε γραμματοκιβώτια, σε παρμπρίζ αυτοκινήτων, σταθερά σημεία κλπ.

Επίσης αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε ένα direct mail με τρόπο ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα μπορούμε να αναλάβουμε κάθε έργο όσο δύσκολό ή απαιτητικό και αν είναι. Τέλος η amprint αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε είδους προωθητική ενέργεια της εταιρείας σας με ευθύνη και απόλυτο επαγγελματισμό.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά

pictureΣυσκευασία Τροφίμων

Η εταιρεία μας συνεργαζόμενη με υπερσύγχρονα εργοστάσια του εξωτερικού είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον χώρο της εστίασης και της συσκευασίας τροφίμων. Προϊόντα όπως Κατασκευή Κουτιών, Χάρτινα Κουτιά, Εκτύπωση Ποτηριών, Πλαστικά Ποτήρια, Paper Cups, Χάρτινα Ποτήρια, Paper Packaging, Xάρτινη  Συσκευασία, Θήκες Μεταφοράς Καφέ, Λαμιναρισμένα Φιλμς, Ρολά PE Θερμοσυρρίκνωσης, Ρολά για Αυτόματες Συσκευαστικές Μηχανές, Σακούλες ΡΕ ή PP Πολλαπλών Επανακολλήσεων, Παλετοσακούλες σε Απλή Μορφή ή Περφορέ, Σάκοι Βαρέως Τύπου, Σουβέρ, Σουπλά, Τραπεζομάντιλα Τυπωμένα, Χαρτοπετσέτες Τυπωμένες, Καλαμάκια είναι μερικά από αυτά που μπορούμε να παρέχουμε. Με κοστολόγια ιδιαίτερα χαμηλά και με ποιότητα εγγυημένη και πιστοποιημένη είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

 

pictureΧάρτινη Συσκευασία

Η amprint μπορεί να κάνει εκτύπωση σε χάρτινες σακούλες, εκτύπωση σε χαρτιά περιτυλίγματος και εκτύπωση σε κουτιά συσκευασίας, ανεξαρτήτως ποσότητας και χρωμάτων με άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή. Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε διαφορετικής διάστασης και αν χρειάζεστε. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.

 

pictureΚατασκευή και Προώθηση Ιστοσελίδων

Η amprint μετά από την πολύχρονη και επιτυχημένη της πορεία στο χώρο των γραφικών τεχνών επεκτάθηκε και στο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων και προώθησης ιστοσελίδων. Συνεργαζόμενη με καταρτισμένους επαγγελματίες είναι σε θέση να αναλάβει τη δημιουργία οποιουδήποτε έργου. Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO, Social Media Marketing, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά για να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και επιτυχημένες λύσεις προβολής.

Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για επαγγελματίες του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά.